Zdravstvena

Dobrovoljno zdravstveno osiguranje

Program dobrovoljnog zdravstvenog osiguranja u Adriatic osiguranju, kreiran na temelju praćenja potreba osiguranika, kroz jedinstvenu ponudu medicinskih usluga i uz najsuvremeniju opremu i individualiziran pristup visoko educiranog medicinskog osoblja Poliklinike AGRAM, svakom pojedincu omogućuje dugoročno praćenje i očuvanje dobrog zdravlja.

Podizanje svijesti o brizi za vlastito zdravlje i kvalitetnijoj kulturi življenja, a time i podizanje zdravstvenog standarda svakog pojedinca, misija je dobrovoljnog zdravstvenog osiguranja, čiji su programi zahvaljujući mudrom i inovativnom poslovanju, dostupni širokom krugu osiguranika.

Zdravstveni program Poliklinike AGRAM provodi se putem šest vrsta polica dobrovoljnog zdravstvenog osiguranja, četiri police iz Classic zdravstvenog programa i dvije police iz Exclusive zdravstvenog programa.

Classic zdravstveni program

Namijenjen je svima koji žele redovitu kontrolu zdravlja uz viši standard usluge. Izaberite jednu od polica:

Lm, L, XL i XXL
  • opsežan sistematski pregled
  • mogućnost kreiranja individualnog sistematskog pregleda
  • pisano mišljenje ovlaštenog liječnika o stanju Vašeg zdravlja
  • ugovaranje termina sistematskog pregleda u roku od 48 h, a u iznimnim slučajevima odmah
  • pogodnosti prigodom korištenja usluga Poliklinike AGRAM izvan sistematskog pregleda.

Exclusive zdravstveni program

Ovaj jedinstveni zdravstveni program iz kojeg možete odabrati Gold ili Silver policu idealan je spoj vrhunske brige o Vašem zdravlju, uz maksimalno individualiziran pristup liječnika i cjelogodišnje praćenje Vašeg zdravstvenog stanja.

  • osobni savjetnik (liječnik) za zdravlje
  • uvodni pregled ovlaštenog liječnika o stanju Vašeg zdravlja
  • exclusive pogodnosti na brojne medicinske usluge
  • ugovaranje termina pregleda u roku od 24 h, a u iznimnim slučajevima odmah
  • završni godišnji intervju sa ovlaštenim liječnikom o stanju zdravlja.

DZO plus

Zdravlje je svima nama bitno, a prevencija je prvi uvjet za potpuno izlječenje. Za očuvanje zdravlja Adriatic osiguranje već ima razvijen program dobrovoljnog zdravstvenog osiguranja. No što u slučaju ako nas ili naše bližnje pogodi teška bolest? Suočiti se s bolešću nije lako. Uzmemo li u obzir i činjenicu da, i nakon što preživimo tešku bolest, postoji mogućnost da više nikada ne budemo jednako radno sposobni kao prije, nameće se logično pitanje: a tko će sve to platiti?

Za zdravlje u plusu, Adriatic osiguranje pripremilo je jedinstven proizvod DZO plus.*

Ugovorite DZO plus i maksimalno se zaštite u slučaju nastanka teških oboljenja (maligni tumor, otkazivanje rada bubrega, moždani udar, benigni tumori mozga, infarkt miokarda, kronično oboljenje jetre, transplantacija organa, kronično oboljenje pluća, koma, encefalitis, embolija pluća, bakterijski meningitis). Riječ je o najtežim bolestima, kao i onima koje su prema statistikama najučestalije.

* DZO plus se ugovara isključivo uz policu DZO-a. Osiguranik može biti svaka zdrava osoba od navršenih 14 do 60 godina. Prilikom sklapanja ovog osiguranja, osiguranik obvezno mora popuniti zdravstveni upitnik.