Dobro došli u ADRIATIC OSIGURANJE!

01.01.2018.

Sukladno poslovnoj strategiji širenja poslovanja i jačanja pozicije na tržištu osiguranja u Bosni i Hercegovini, Bosna-Sunce osiguranje (BSO) d.d. Sarajevo preuzelo je portfelj Zovko osiguranja d.d. iz Žepča i postalo 100-postotni vlasnik toga osiguravajućeg društva.

Nakon uspješnog postupka pripajanja, od 1. januara 2018. godine, novo, osnaženo Društvo počinje poslovati pod imenom ADRIATIC osiguranje i zauzima lidersku poziciju na tržištu osiguranja Bosne i Hercegovine.

ADRIATIC osiguranje dio je Koncerna Agram, jednog od najvećih gospodarskih subjekata u jugoistočnoj Europi s respektabilnim investicijskim potencijalom, koji posluje u Hrvatskoj, Bosni i Hercegovini i Austriji. U sastavu Koncerna Agram su tvrtke iz osiguravajućeg, bankarskog, leasing i zdravstvenog sektora te sinergijskih djelatnosti, kojima je upotpunjena bogata poslovna ponuda.

ADRIATIC osiguranje kao najveće društvo na BiH tržištu u mogućnosti Vam je ponuditi još kvalitetnije osigurateljne proizvode, a zahvaljujući širokoj mreži poslovnica i prodajnih mjesta, svi Vaši zahtjevi za osiguranjem bit će riješeni kvalitetno i brzo.

Inovativnim i dinamičnim pristupom tržištu, ADRIATIC osiguranje orijentiran je na povećanje financijske sigurnosti i kvalitete života BiH građana, kao i izgradnju učinkovitih poslovnih procesa, uz odgovorno poslovanje prema klijentima, zajednici, poslovnim partnerima i zaposlenicima.

Dobro došli u ADRIATIC OSIGURANJE!

ONLINE provjera štete